Izaberite stranicu

U susret Zakonu o agencijskom zapošljavanju advokatska kancelarija MS Legal organizuje seminar u Beogradu na temu „PRAVCI ZAKONSKE REGULATIVE U OBLASTI AGENCIJSKOG ZAPOŠLJAVANJA“.

Seminar će se održati 19. novembra 2019. godine, od 10:00 – 12:30 h, u prostorijama Udruženja Konstruktivista Srbije (UKS) u ul. Strahinjića bana br. 4 u Beogradu.

Učesnici će imati priliku da čuju izlaganje advokata Nataše Stojnov i advokata Valentine Momčilović, na temu razvoja zakonske regulative agencijskog zapošljavanja, pravaca kretanja i očekivanih novina.

Takođe, nakon izlaganja advokata, učesnicima će se obratiti profesor psihologije Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Dušan Stojnov, koji će govoriti na temu „Psihološka strana neizvesnosti u zapošljavanju“.

Za učešće na seminaru nije predviđena naknada, a isti je namenjen šefovima pravnih i HR odeljenja, zaposlenima u pravnim i HR odeljenjima, direktorima, vlasnicima kompanija, menadžerima i drugim licima zainteresovanim za oblast radnih odnosa.

Rezervišite svoje mesto na seminaru najkasnije do 12.11.2019. godine slanjem prijave sa podacima na mejl office@mslegal.rs