Izaberite stranicu

Naš tim

Nataša Stojnov

MS Legal Partner

Advokat Nataša Stojnov završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, nakon čega je stažirala u advokatskoj kancelariji u Beogradu i u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

U toku svog pripravničkog staža završila je master studije međunarodno-pravnog smera na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Nakon položenog pravosudnog ispita počela je svoju karijeru u advokaturi kao advokat u zajedničkoj korporativnoj advokatskoj kancelariji u Beogradu, gde se pretežno bavila radnim pravom i privrednim pravom, nakon čega je 2019. godine, zajedno sa koleginicom advokatom Valentinom Momčilović otvorila advokatsku kancelariju Momčilović Stojnov (MS Legal).

Advokat Nataša Stojnov je, takođe, licencirani medijator, sa dozvolom za posredovanje, izdatom od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Uz osnovnu obuku za posredovanje, poseduje i završenu specijalizovanu obuku za posredovanje u privredi.

Klijente zastupa pred svim sudovima Republike Srbije, kao i pred svim državnim organima Republike Srbije.

Advokatske usluge pruža na srpskom, engleskom i španskom jeziku.

Valentina Momčilović

MS Legal Partner

Valentina je 2010. godine upisala Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, a 2014. godine stekla je zvanje diplomirani pravnik. U svojstvu advokatskog pripravnika radila je u advokatskoj kancelariji “Cvjetićanin & Partners” u Beogradu.

Svoje školovanje dalje je nastavila na Pravnom fakultetu Albert-Ludwigs Univerziteta u Frajburgu, SR Nemačka u oblasti međunarodnog privatnog prava i arbitražnog prava. Pravosudni ispit je položila 2018. godine u Beogradu i od tada radi kao advokat.

Sarađujući sa advokatskom kancelarijom „Rohwedder-Partner“ iz Majnca, tokom 2019. godine dva meseca je provela radeći u SR Nemačkoj. Pretežno se bavi privrednim pravom i zastupa domaće i strane klijente. Advokatske usluge pruža na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku.